Hodnocení obchodu

4,9 71 hodnocení
5
68x
4
1x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MI Avatar autora Markéta Ingrová | 25.8.2022
Peněženka s gravírováním přišla v pořádku a je pěkná, což jsem očekávala podle předchozích recenzí. Oceňuji i rychle dodání za tři dny. Bohužel, jsem zklamaná z dárkové krabičky, která přišla poškozená od lepidla.
K Avatar autora Kateřina | 25.12.2021
Peněženku jsem objednala jako dárek. Moc se líbil. Tímto děkuji za krásnou práci a rychlost dodání.
HP Avatar autora Hana Pultarová | 7.5.2021
Jsem nesmírně spokojená, výsledek je ještě lepší než jsem očekávala! Také oceňuji rychlost dodání a komunikaci obchodu. Moc děkuji
A Avatar autora Andrea | 27.3.2021
Moc dekuji obchodu za perfektni gravirovani na penezenku. Rychlost dodani a komunikace. Mohu jen vrele doporucit. Manzel byl z darku nadseny. Skvela prace.
Avatar autora | 14.3.2021
+ Dobrý přístup
+ Rychlé vyřízení
+ Kvalitní zpracování

Avatar autora | 12.3.2021
Rád bych využil této příležitosti a poděkoval obchodu za rychlost a mimořádnou vstřícnost. K drobnému zaváhání se obchod postavil čelem, s pokorou a ochotou nevídanou. Vše se podařilo vyřešit rychle a hladce. Ještě jednou mockrát děkuji.
Avatar autora | 28.2.2021
+ komunikují a reagují velmi rychle
+ rychlé zaslání zboží
+ zboží je kvalitně uděláno
- nevím o ničem

S tímto obchodem jsem velmi spokojená, komunikace skvělá, pán mi skvěle poradil a zaslal rychle i náhledy textu, který jsem chtěla gravírovat a rychlé dodání na 1*, určitě ještě v budoucnu využiji jejich služeb a budu je doporučovat známým i rodině
Avatar autora | 25.2.2021
+ Rychle vyřízení objednávky
+ Kvalitní zpracování i materiál
+ Peněženka krásně voní

Obchod mohu jen doporučit! :)
Avatar autora | 23.2.2021
+ rychlé vyřízení mé objednávky, profesionální přístup, krásné zboží

Avatar autora | 16.2.2021
Perfektní komunikace Práce dle mých představ Náhled k dispozici Krásné a kvalitní zboží
Avatar autora | 15.2.2021
+ Příjemné jednání,rychlost jednání a spolehlivost.Nemám žádných výtek

Avatar autora | 14.2.2021
+ Skvělá komunikace, před vyhotovením vyzkoušeno gravírování zda bude vidět, přijatelná cena, rychlé dodání

Avatar autora | 8.2.2021
super
Avatar autora | 6.2.2021
+ Krásná peněženka na výročí pro manžela s vlastním textem. Velmi rychle jednání a komunikace pro upřesnění objednávky po emailu. Jsem moc spokojená a obchod rozhodně doporučuji

Avatar autora | 29.1.2021
+ Velmi rychle vyřízení, zboží bylo velmi kvalitně vyrobené jenom samé superlativy,budu objednávat opět dle potřeby.

Avatar autora | 25.1.2021
+ Rychlá profesionální komunikace.

Avatar autora | 25.1.2021
Super jednání, a rychlé dodání.
Avatar autora | 21.1.2021
+ Skvělá domluva

Avatar autora | 14.1.2021
+ vstřícnost

Avatar autora | 30.12.2020
Rychlost dodání.